Puslespil

2 ting du kan lave hvis du keder dig

Vi lever i en tid hvor mange faktisk ofte keder sig. Det kan lyde helt vildt for nogle. Men det er nu engang faktisk sådan det er. Personligt tror jeg det hænger sammen med, at der faktisk er for mange muligheder. Det er alle der er lige gode til at filtrere mellem alle de aktiviteter der findes derude. Derfor er jeg her i dag, for at hjælpe dig!

Udsmyk dit hjem med plakater

Første punkt på min korte liste handler om at udsmykke sit hjem. Det er der mange måder du kan gøre på, men en af de nemmeste og billigste er ved brug af plakater. Du skal virkelig ikke undervurdere hvad et par plakater kan gør for dit hjem. En af de ting jeg synes er unikt ved plakater er, at de har så forskellige udtryk. Derfor er plakater også et oplagt valg, fordi du med garanti kan få en som matcher lige præcis din stil. Det kan også være du vil lave en helt collage, eller du måske vil dekorere børneværelset med en børneplakat. Mulighederne er mange, derfor synes jeg også du bør overveje denne mulighed, hvis du alligevel går og keder dig.

Slå tiden ihjel med et puslespil 

En gammel klassiker, som er blevet populær igen. Puslespillet er den perfekte løsning på dine kedsomheds problemer. Det geniale ved puslespil er, at du bruger dine hjerneceller, samtidig med du kobler af. Jeg tror ikke der er nogle andre ting som på samme måde kan opfylde de krav. En anden styrke ved puslespil er at de henvender sig til et bredt publikum. Der kan være forskellige årsager til du køber et. Det kan f.eks. være du søger flotte puslespil. Altså med et flot motiv, som du efterfølgende kan bruge som dekoration. Andre søger måske en udfordring, disse vil gå efter puslespil med 1000 brikker, eller måske endnu flere. Disse kan være ekstraordinært gode til at bekæmpe kedsomhed, da det er noget der højst sandsynligvis vil tage flere dage. 

 

Så er spørgsmålet bare hvor du skal købe dine plakater og puslespil. Jeg kan i den forbindelse varmt anbefale Vissevasse.dk. De har stort udvalg af netop puslespil og plakater. Her finder du både minimalistiske- og børneplakater, samt flotte puslespil, men også puslespil med 1000 brikker.