3 soveværelse trends i 2021

Mangler du inspiration til indretning af dit soveværelse? Et godt sted at starte, er altid at tage et kig på kommende soveværelse trends. Derfor får du her 3 soveværelse trends, der vil få dit soveværelse til at være moderne, hyggeligt og super trendy på samme tid. Der er noget for enhver smag, så det er nemt at finde en stil, som man holder af.

Badeværelse og soveværelse kombinationen

Et af de mest underlige, men samtidig hyggelige, soveværelse trends i 2021 er fusionen af badeværelse og soveværelse trends. For at udføre denne trend, indrettes soveværelset med en kombination af marmor vægge og almindelige træmøbler. Luksuriøse detaljer skal kombineres med en minimalistisk stil. Hvis du vil gennemføre denne stil 100%, så bør du overveje at installere et badekar i soveværelset – noget vi kender fra særligt luksuriøse hoteller.

Det naturlige soveværelse

Ligesom i 2020 vil det fortsat være super trendy at indrette sit værelse med naturlige materialer, uanset hvilken indretningsstil man vælger. Naturen skal simpelhen inviteres indenfor, uanset om du går efter en retro indretningsstil, en minimalistisk indretning eller noget helt tredje. Gå efter naturlige materialer som træ, hør, velour og læder. Planter kan også bidrage til at skabe et naturligt look i soveværelset. Derudover hjælpe visse planter også med at rense luften i et soveværelse. Hvis du vil gå all-in, så kan du også købe en miljøvenlig seng, f.eks. Fra Ecobed. Denne kan købes hos norliving, hvor du helt sikkert kan finde din drømme seng i deres store udvalg.

Det hvide soveværelse

Hvid er en oplagt farve i et soveværelse. Hvide vægge gør eksempelvis at et lokale ser større ud. Hvide vægge er derfor et oplagt valg, hvis man har et lille soveværelse. Derudover bidrager hvide vægge også til at lysne et lokale og få det til at fremstå roligt. Hvid er også en go-to farve, hvis man gerne vil have en minimalistisk stil. Det er dog en god idé at kombinere hvid med andre varme farver for at lokalet ikke ser koldt ud. Du kan for eksempel male den ene væg en anden farve.