Microsoft Azure

Bliv klogere på Microsoft Azure med et kursus i verdensklasse

På et kursus fra en global spiller på markedet kan man nu blive klædt bedre på til Microsofts Cloud service, der efterhånden har fået bidt sig godt fast som en af de største udbydere af cloud services. Microsoft Azure, som det kaldes, er koncernens nye navn til det tidligere Windows Azure. Microsoft Azure tilbyder en lang række af services og platforme, der kan afvikle applikationer på enterprise-niveau – i skyen. Da Microsoft Azure er cloudbaseret fjernes behovet for at drive egne økosystemer på virksomhedsniveau. Som verdens største cloud baserede databehandlingsplatform understøttes alle operativsystemer – heri Java, SQL server, Windows, Linux og C# blandt andet.

Microsoft Azure er altså et stort og komplekst system af muligheder, men det smarte er, at man kun bruger det, som man ønsker. Microsoft Azure tillader altså, at der er tale om til- og fravalg. Det samme gælder forbruget, hvor man også kun betaler for de brugere, den plads, og de applikationer man benytter.

Selvom Microsoft Azure er blandt de mest brugervenlige cloudbasserede services, der findes – og er kendt for en fantastisk brugerflade, kræver det også ekspertise at udnytte økosystemet til fulde.

Dette har åbnet op for en lang række af Azure kurser, der træner og klæder deltagerne bedre på den cloudbaserede platform. Hos den globale udbyder tilbyder man derfor nu op mod 50 Microsoft Azure kurser, der alle fokuserer på forskellige områder inden for cloud platformen. Microsoft Azure kurser er primært målrettet udviklere, IT professionelle og systemadministratorer, der f.eks. ønsker at bruge Microsoft Azure til levere tjenester, services og udvikle softwareprogrammer.

Med stigende krav og stigende konkurrence inden for mange områder kan et styrket CV gøre forskellen på, om man får ønskejobbet. Ligeledes kan der være krav fra arbejdsgivers side om, at medarbejdere videreudvikler sig løbende. Her er Microsoft Azure er godt sted at specialisere sig, da Microsoft Azure efterhånden er den mest udbredte cloud baserede platform – og den mest udbredte og benyttede cloud baserede platform i enterprise-sammenhæng. Man uddanner sig altså ikke ind i en lille niche med et Microsoft Azure kursus – men ind system, der er attraktivt for langt hovedparten af mellemstore og store virksomheder, der påtænker at benytte eller allerede benytter Microsoft Azure.

Populariteten er måske heller ikke så svær at forstå, da Microsoft Azure understøtter alle platforme, og det samme gør sig gældende for tjenester og programmer udviklet igennem selv samme.

Tag et Microsoft Azure kursus og hjælp din arbejdsplads med skalering

Pga sammensætningen og adgangen til apps og platforme er Microsoft Azure som skabt til skalering i virksomheder i alle størrelser. Der er derfor ikke længere tale om store satsninger omkring serverplads og vedligeholdelse mv. Man køber sig ind i de områder, der er essentielle for ens virksomhed. Microsoft Azure kan hjælpe med at danne hele fundamentet for IT-brugen i virksomheden herfra.