Creative robots: Hvem er vi

Vores PathFinder-løsning kan håndtere en bred vifte af opgaver og arbejder med en bred vifte af robotter. Uanset om opgaven er slibning, formaling, polering etc. følger teknologien de samme enkle trin:

Scan: En 3D-scanner, der er monteret på robotten, fuldender en scanning af objektet.
Rediger: Et digitalt layout af objektet vises i grænsefladen. Vælg en overflade på objektet og det mønster robotten skal bruge, f.eks. et lineært eller twirling mønster.
Udfør: Efter at brugeren har valgt overflade og mønster, kan processen påbegyndes.
PathFinder enkelhed gør det muligt for alle at håndtere industrieroboter og dermed bliver robotterne “bare” et andet værktøj til butikkens gulv personale. Dette giver dig mulighed for at bygge på din medarbejderes ekspert proces viden og lade robotterne gøre det tunge løft.

PathFinder giver omkostningseffektiv automatisering af få-of-a-kind opgaver. Mange af disse processer kan være yderst usunde og udsætte arbejdere for støv, explosions risici, stærke vibrationer, støj, ekstremt lys og varme. I stedet lad dine arbejdere lede robotter i ekstreme omgivelser og holde dem sunde og glade.

De industrielle løsninger:

Industrielle processer er med succes blevet automatiseret i de sidste 20 år (tænk på bilindustrien). Succesen er imidlertid begrænset til virksomheder, der drager fordel af mange-of-a-kind produktion.

Årsagen er enkel: Ændring eller om konfigureringen af ​​en robotic installation var ofte dyr og tidskrævende. Enten havde du brug for on-site ekspertise inden for robotik, CAD / CAM og automation, eller du havde brug for underleverandører med den ekspertise. Begge begrænsede muligheden for succesfuldt automatisering af få-of-a-kind serien indtil nu.

Med vores robotteknologi er det nu muligt at automatisere processer, som fræsning, slibning og afgravning på få-of-a-kind serien.

Hvordan virker det:

Vi kombinerer både online og offline programmeringsmetoder for at skabe en undervisning i opgaver, der er hurtigere end hvis du ville gøre dem manuelt. Ved at udnytte state of the art linje skannere i kombination med robot kinematics, tillader vi butik gulv personale at gøre hurtig og grov programmering af opgaven ved blot at feje robotten over arbejdsområdet. Vores software analyserer derefter sender dataene og genererer præcise robotstier.