Drinks i Sunny Beach

En ny udfordrer til party rejsen

Jeg tror ikke kun jeg taler for mig selv når jeg siger, at en party rejse med en håndfuld venner eller veninder er noget man SKAL opleve, mens man er ung. Der findes en del rejse lokationer, netop til sådan et formål. Den mest kendte er nok Sunny Beach, men der er kommet en ny bejler til at være den nye foretrukne destination, og det er Magaluf. Hvis ikke du allerede har hørt om Magaluf, så er det en ferieby på Mallorca, som henover de seneste 5-10 år langsom har udviklet sig til en party destination. Flere og flere unge valfarter til Magaluf hver sommer for at feste, lige som vi kender det fra de andre verdenskendte fest destinationer. Men hvad er det der gør Magaluf til en seriøs udfordrer? 

Èn stor fest 

Det unikke ved Magaluf er, at det ikke kun er en party by, det er også en “normal” charterdestination. Så tænker du måske, er det ikke en dårlig ting? Nej, fordi det betyder at alt fest og relaterede events er samlet i én gade, midt i Magaluf. Det resulterer i at hele gaden er én stor fest, i stedet for at spredt ud over en hel by, som det er mange andre steder. Det giver en helt speciel stemning, som nærmest er umulig at beskrive, det er virkelig noget der skal prøves! 

Hvordan sikre du at få den bedste tur til Magaluf?

Det er der et meget kort og konkret svar på, DUF-rejser.dk. DUF har mange år i gamet når det kommer til party rejser for unge. I over 10 år har de arrangeret rejser til bl.a. Magaluf. Det betyder at de ved hvad de unge vil have. Den erfaring de har gjort sig gennem årene, har også givet dem en masse gode forbindelser i og omkring feriebyen. Derfor kan de arrangere en lang række events og andre arrangementer, som ingen andre har mulighed for. Det er præcis disse der gør det til en uforglemmelig rejse. Jeg vil klart anbefale at tage et smut forbi DUF-rejsers hjemmeside, hvis du overvejer i rejse til Magaluf med alle vennerne.