Nyt surround sound anlæg til stuen

Jeg købte for mange år siden mig et nyt surround sound anlæg. Det var noget af det hotteste på det tidspunkt men er efterhånden ved at være outdated og slidt. Jeg er ved godt at ville have mig et nyt surround anlæg, der kan spille op både når jeg vil høre musik, se film og game. Det skal være den klassiske surrund sound lyd med højtalere i hvert hjørne, der kan nærme sig biograflyd. Det er en post jeg gerne vil bruge nogle ekstra penge for at få det helt rigtige udstyr. Jeg skal både bruge en ny surround forstærker og surround højtalere. Ja, faktisk et helt surround anlæg. Jeg har undersøgt en del af markedet og sporet mig ind til surround sound hos HiFi Freaks.

Der er et stort udvalg af forskellige surround systemer og det er systemer af høj kvalitet.

surround sound anlæg

Opsætning af dit surround sound system

Rundt omkring kan du både få trådløse og højttalere med klassiske kobberledninger. De skal placeres i hvert hjørne af stuen og med en sound bar pegende ud mod publikum og sofaen. Placeringen af højttalerne i hvert hjørne giver dit surround sound system den helt unikke lyd, hvor det er som at være med i filmen selv. Din surround forstærker omformer lyden fra dit TV til et format, der er optimeret til når lyden kommer ud gennem højtalerne. Der er forskellige måde at sætte højttalerne op på. Nogle modeller har en indbygget krog på bagsiden. De kan sættes op ved at bore ind i væggen og sætte dem på en skrue. En anden mulighed for at sætte dine surround sound højttalere op er at sætte en hylde op de kan stå på. Der er forskellige måder at placere dine surround højttalere i stuen. Nogle sværger til at de skal sidde i hovedhøjde når man sidder i sofaen, mens andre mener at de skal sidde i hjørnet af loftet og pege ned i sofaen for at skabe den bedste surround sound system lyd. Jeg foretrækker at højttalerne sidder i hovedhøjde for en person i siddende position i sofaen. Derudover er jeg mest tilhænger af systemer med traditionelle kobberledninger. De kan dog være grimme hvis de ikke er ordentligt fastgjort nede langs forpanelerne, men det er en opgaver der er til at overkomme.