havepool

Undgå overophedning med en havepool til hele familien

De fleste husker nok sommeren 2018, der overgår mange tidligere år herhjemme med rekordmange solskinstimer og varmerekorder på stribe. Er man så heldig at have sin egen have derhjemme, har man kunnet gå udenfor, når det blev for varmt inden døre og blive kølet lidt ned i sommerheden. Det kan dog også være for varmt bare at blive derhjemme, hvis der også er vindstille, og mange søger mod stranden, når varmen for alvor sætter ind.

Skal man derfor udnytte haven optimalt, kræver det, at det man har lettere adgang til at blive kølet ned. Dette kan gøres med skygge og parasoller, men man kan også tage det skridtet videre og anskaffe sig en havepool. Havepools er helt klart en stor favorit blandt børn, da de både kan køle dem ned i sommervarmen samtidigt med, at havepoolen kan være centrum for mange timers leg. Det er dog ikke kun børnene, der nyder godt af havepools. Nok kan det være børnene, der altid har en drøm om at få pool derhjemme, men forældrene og gæster kan have lige så stor glæde af dem.

Hvilke muligheder er der?

Går man med overvejelser om at få en havepool derhjemme, er det første man kommer i tanke om nok den klassiske havepool, der er gravet ned i haven med et fundament. Dette har også været den mest udbredte type af havepools, hvis man skulle op i en nogenlunde “seriøs” størrelse. Alternativet har i mange år været små bassiner – nogle måske nærmere betragtet som soppebassiner.

Udviklingen inden for legeredskaber har dog rykket sig meget, og det er nu muligt at anskaffe store havepools i høj kvalitet, som ikke er gravet ned med fundament. F.eks. har flere udbydere specialiseret sig i små, mellemstore og store havepools til private haver.

Afhængigt af præferencer og ønsker kan havepools være runde eller aflange og med uden stiger mv. I dag kan man endda tage det skridtet videre og få overdækning på, så der ikke kommer skidt og snavs i vandet om natten. Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkoble rensefilter til havepoolen, hvilket specielt er praktisk, når bassinet kommer op i en hvis størrelse.

Man vil nok blive overrasket, men selvom de nye typer af havepools har plads til et større selskab, så er prisen stadig meget rimelig og ligger langt under prisen af fx en klassisk havepool med fundament.

På en større webshop i Danmark har man specialiseret i havepools i forskellige størrelser – alle i top notch kvalitet. Der vil mulighed for at finde en havepool, der passer til ens præferencer, og har man yderligere spørgsmål, finder man også kontaktoplysninger til deres kundeservice.

Det eneste der er tilbage at gøre herefter er at blive sommerklar med en havepool til hele familien.