mountainbiking

De bedste Trek MTB cykler til nybegyndere og øvede

Skal du til at investere i en mountainbike og har du besluttet, at det skal være en Trek MTB? Trek er et af de mest populære brands blandt mountainbike cyklister, og det er der god grund til. Gennem årene har denne amerikanske cykelproducent introduceret os til nogle af de bedste mountainbikes, både til nybegyndere og til øvede mountainbike cyklister. Med en Trek MTB får du altid en høj kvalitet mountainbike til en god pris. Vi har taget et kig på to af de bedste Trek MTB cykler, herunder den bedste til mountainbiking nybegyndere og den bedste til garvede mountainbike cyklister. Tag et kig på cyklerne her. 

Den billige Trek MTB: Trek Marlin 6

Med Trek Marlin serien har Trek udviklet en serie af Trek MTBs, der er perfekte til mountainbiking nybegyndere, der skal købe sin første mountainbike. Dette er en billig Trek MTB, men du får meget for pengene! Trek Marlin 6 er en hardtail mountainbike med affjedring i forgaflen. Derudover er det en flot og robust cykel, der er lavet af Alpha Silver Aluminium. Cyklen vejer 14,5 kg og har geargruppe 2×8. Dette er et rigtig godt valg til dig, der er begyndt på mountainbiking, men er usikker på om det virkelig er noget for dig. 

Premium Trek MTB: Trek Supercaliber 9.9

Hvis du er en garvet mountainbike cyklist, så vil Trek Marlin mountainbiken nok ikke opfylde dine behov. Derfor bør du i stedet tage et kig på Trek MTB cyklen “Trek Supercaliber 9.9”. Dette er en full suspension MTB med en afdæmper i for- og baggaflen. Cyklen er designet med hjul på 29”, hvilket gør, at du vil kunne opnå en høj hastighed. Dette er bestemt ikke en billig mountainbike, men kvaliteten passer til prisen. Dette er uden tvivl en af de bedste mountainbikes på markedet, og det er den perfekte cykel til dig, der gerne vil være den hurtigste på sporet. Cyklen er desuden designet med et carbon stel, hvilket gør at den er ekstrem let og kun vejer mellem 9-10 kg.