Fantastiske københavn

Har du aldrig været i København, er det helt sikkert noget du skal til at prøve. Det er en smuk by med massere af oplevelser. Du kan både se Christianshavn, som du kan se på billedet ovenfor men du kan også besøge nogle af de broer, som København har mange af. Udover broer og smukke områder kan du  også tage på vands, hvor du kan sejle rundt og opleve København fra vandet, hvilket er et yderst smukt syn.

 

 

Hvilke seværdigheder er der i København

I København kan du opleve det meget kendte Tivoli, som tilpasser sig efter sæson, det vil sige at om vinteren har de et snelandskab med falsk sne og om sommeren er det blot en stor forlystelsespark midt i byen. Den lille havfrue er også en seværdighed, som du ikke må undgå, her kan du se den lille populære havfrue, som har været sendt til Kina fordi den var så populær. Vi har også nyhavn, som du også kan se på billedet ovenfor. Amalienborg er også en yderst populær seværdighed, da det er her at dronningen og kronprinsen ofte opholder sig.

København geografi

København har et areal på 88,25 km2 og har et befolkningstal på 602.481 indbyggere, hvilket gør København til den største by i Danmark (opdateret 2017) Hvis du overvejer at planlægge en tur eller rejse til København kan du finde hoteller helt ned til 769 kr. pr. nat, men du kan også finde 5 stjernet hoteller til 1800 kr. pr. nat, det kommer helt an på hvor du ønsker at bo.