Kvinde spritter af

Find den rigtige håndsprit dispenser til din virksomhed

2020 blev året hvor vi alle skulle indkøbe håndsprit dispensere i stor stil, og behovet fortsætter i 2021, og måske endda også i de kommende år. Der findes dog flere forskellige typer håndsprit dispensere, som vi alle skal have overblikket over for at kunne finde den helt rigtige håndsprit dispenser til virksomheden. Derfor får du lige et overblik over de forskellige typer her. Køb håndsprit dispenseren er dog kun første skridt. Du skal også sikre, at den bliver brugt og indsætte et system for opfyldning af dispenseren. Du kan desværre ikke nødvendigvis forvente, at brugerne selv informerer dig, når den er tom. Derudover skal du også implementere et system for køb af håndsprit, så du aldrig løber tør. 

Berøringsfri håndsprit dispenser

En mere og mere almindelig type håndsprit dispenser er den berøringsfrie version. Denne håndsprit dispenser fungerer sådan, at man sætter hånden ned under dispenseren, hvorefter en sensorer detekterer hånden og så får man automatisk håndsprit, uden at røre dispenseren. Dette er uden tvivl den bedste håndsprit dispenser ift. Hygiejne, og netop derfor egner den sig godt til at stå i køkkenet og på toilettet. 

Væghængt håndsprit dispenser

Når man vælger en håndsprit dispenser, så bør man grundigt overveje hvilken type, som folk vil være mest tilbøjelige til at bruge. Der findes eksempelvis mange væghængte håndsprit dispensere, som er forholdsvis diskrete og derfor pæne at have i de fleste virksomheder. I nogle situationer vil en gulvstander dog være mere synlig, så brugerne ikke kommer til at gå forbi dispenseren uden at spritte af. Hvis du er forholdsvis sikker på at dispenseren ikke vil blive overset, så kan du sagtens vælge en væghængt dispenser. 

Håndsprit gulvstander

En meget almindelig form for håndsprit dispenser er gulvstanderen. Denne er smart og praktisk fordi man kan placerer dem over alt. Dette er også en fleksibel løsning, fordi den nemt kan flyttes, hvis behovet ændrer sig. Hvis du er i tvivl om, hvor det mest optimale sted at placere en håndsprit dispenser er, så køb gerne en gulvstander, så du kan eksperimentere med forskellige placeringer.