Forskellige drinks

NIO Cocktails – lækker og nem løsning

 

NIO Cocktails har gjort det utroligt nemt at være professionel bartender for en aften. At lege bartender til sin egen fest kan være udmattende, tidskrævende og ikke mindst dyrt! Det er ikke alle som har et omfattende barskab og bargrej til rådighed. NIO Cocktails giver dig en pause for at være bartender, så du kan nyde selskabet, mens du nyder en fantastisk drink. NIO Cocktails er en nyhed som med garanti vil blive en sommer succes, uanset om man skal til privat fest, eller blot vil nyde en god drink i godt selskab.

 

Den perfekte cocktail på 1 minut!

Den perfekte løsning på en hurtig, men perfekt cocktail. De forskellige drinks kommer i en kvadratisk indpakning, hvilket gør dem ekstremt praktiske at have med sig, uanset hvor man skal hen. NIO Cocktails har stået for alt besværet, og har mikset drinksene for dig, så du slipper for at gøre det. Udover at NIO Cocktails har stået for at mikse dem, så har de også nøje udvalgt deres produkter, så de på den måde kan sikre den bedste og hurtigste drink.

 

Sådan fungerer NIO Cocktails

Som sagt, så har NIO Cocktails stået for størstedelen af arbejdet, så derfor er der kun 3 korte ting du skal gøre:

  1. Find dit bedste og flotteste glas frem, og fyld det med isterninger. En god drink fortjener et ordentlig glas og is.
  2. Riv hjørnet af – Dette kan gøres med en let klem og riv hjørnet af den kvadratiske indpakning.
  3. Hæld drinken ned i glasset. Lad drinken stå i cirka 1-2 minutter, så den bliver forfriskende iskold og nyd den i fantastisk selskab.

 

Køb dine NIO Cocktails hos Slikforvoksne

Inde på Slikforvoksne.dk har de et bredt udvalg af NIO Cocktails, her i blandt kendte drinks som Cosmopolitan, Old Fashioned, Margarita og meget mere! Slikforvoksne har både en online webshop, samt en fysisk butik, som ligger i København på Kongensgade. Butikken har åbent mandag til fredag fra klokken 09.00 til 17.30 og lørdag fra 10.00 til 15.00. Slikforvoksne tilbyder hurtig levering, og sender din pakke indenfor 24 timer, så du er sikret dine lækre produkter hurtigt.